Telephone210 99 36 378
search
Αγαπημένα 0
Το καλάθι μου € 0,00
Αρχική

Χρήσιμα

Ο τρόπος παραγγελίας στο kalogirouhome είναι εύκολος και απλός.

Για να επιλέξετε το προιόν που επιθυμείτε να αγοράσετε επιλέγεται πρώτα το χρώμα, το μέγεθος, την ποσότητα του προιόντος και στη συνέχεια την επιλογή ''προσθήκη στο καλάθι'' που βρίσκεται κάτω από την περιγραφή του κάθε προιόντος.

Εκεί βλέπετε την επιλογή του προιόντος που έχετε κάνει με την αξία του και τυχόν έξοδα μεταφορικών.Αν θέλετε να συνεχίσετε τις αγορές σας επιλέγεται την επιλογή ''πίσω στα προιόντα'' και συνεχίζεται την περιήγησή σας στο site ακολουθώντας τη ίδια διαδικασία για τις επόμενες αγορές.Αν δεν επιλέξετε κάποιο άλλο προιόν και θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά του προιόντος που είχατε επιλέξει πριν επιλέξετε "πίσω στα προιόντα" κατεβαίνετε στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέγετε την επιλογή "το καλάθι μου".Εκεί βλέπετε το προιόν ή τα προιόντα που έχετε επιλέξει και το συνολικό τους κόστος.Επιλέγετε την επιλογή "Προς ταμείο".

Στοιχεία αποστολής/χρέωσης.

Εκεί αν είστε ήδη εγεγραμμένο μέλος βάζετε το e-mail και τον κωδικό σας ή καταχωρείτε τα στοιχεία σας και τις τυχόν σημειώσεις στα αντίστοιχα πεδία σαν ''επισκέπτης''.Aφού καταχωρήσετε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα επιλέγετε "Συνέχεια".

Τρόπος πληρωμής/Επιβεβαίωση.

Στο πεδίο αυτό βλέπετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία που έχετε δηλώσει,αν κάποιο στοιχείο είναι λάθος μπορείτε με την επιλογή back να γυρίσετε πίσω στο πεδίο "Στοιχεία αποστολής/χρέωσης και να διορθώσετε τα τυχόν λανθασμένα στοιχεία.

Αφου βεβαιωθείτε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία σας είναι σωστά και αποδεχθείτε τους όρους χρήσης στη συνέχεια επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής.που επιθυμείτε.Οι επιλογές είναι τρεις:

1.Mε αντικαταβολή στην courier μόλις σας παραδώσουν την παραγγελία σας.

2.Mε κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης της Γ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ. και αποστέλλωντας στο fax 210-9961129 το αποδεικτικό της κατάθεσης ή τηλεφωνικά στο 210-9936378,σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΙΒΑΝ GR6401100890000008944012981

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK  IBAN GR7902600550000660200077604

ALPHA BANK  IBAN GR9201401920192002320004109

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    IBAN GR9101721930005193102782152

3.Με χρέωση της πιστωτικής  ή χρεωστικής κάρτας σας VISA-MASTERCARD-MAESTRO.

Aν η επιλογή σας είναι πληρωμή με πιστωτική κάρτα μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Τράπεζας Eurobank.Εκεί θα σας ζητηθεί πρώτα να επιλέξετε τον τύπο της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που επιθυμείτε να γίνει η χρέωση και στη συνέχεια τα στοιχεία της κάρτας,και στη συνέχεια επιλέγετε "πληρωμή''.

Η διαδικασία εξώφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείτε σύμφωνα με τις ασφαλέστερες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφαλείας(ssl 128 encryption).Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο server της τράπεζας με απόλυτη ασφάλεια,εγγυημένη από την τράπεζα. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή δεν αποθηκεύονται και προστατεύονται σύμφωνα με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Oι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

Πληρωμή των προϊόντων της παραγγελίας σας και παραλαβή στο φυσικό μας κατάστημα

Mε την παρουσία σας ή από κάποιον αντιπρόσωπό σας. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Ιωνίας 120 στον Άλιμο(Άνω Καλαμάκι) Τ.Κ 17456 Τηλ 2109936378. Η πληρωμή μπορεί να γίνει τοις μετρητοίς ή με πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση που θέλετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δική σας παρουσία στο κατάστημα και η προσκόμιση της αστυνομικής σας ταυτότητας για πιστοποίηση των στοιχείων σας. Η συνεργαζόμενη τράπεζα μας παρέχει τη δυνατότητα να μπορούμε να εξυπηρετούμε πλήθος πιστωτικών καρτών και με άτοκες δόσεις. Το πλήθος των δόσεων καθορίζεται από το ύψος του ποσού της παραγγελίας σας.

Με αντικαταβολή

H πληρωμή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει με αντικαταβολή την στιγμή της παραλαβής της από τις συνεργαζόμενες με μας εταιρείες courier Γενική Ταχυδρομική & ACS. Ισχύει χρέωση 5€ για την μεταφορά (για αγορές κάτω των 59), χωρίς όμως να επιβαρύνεστε περαιτέρω με χρεώσεις αντικαταβολής, ενώ για αγορές άνω των 59 τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.Για παραγγελίες με παράδοση στην Κύπρο δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή παρά μόνο με πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρίας μας.

δ) Τα μεταφορικά για παραγγελίες με παράδοση στην Κύπρο είναι τα εξής:

Για παραγγελίες βάρους έως 5 κιλά η χρέωση ανέρχεται σε 8€

Για παραγγελίες βάρους από 5 έως και 10 κιλά η χρέωση ανέρχεται σε 15€ 

Για παραγγελίες βάρους από 10 έως 15 κιλά η χρέωση ανέρχεται σε 22€

Για παραγγελίες βάρους από 15 έως 20 κιλά η χρέωση ανέρχεται σε 30€

Για κάθε επιπλέον κιλό,άνω των 20 κιλών η χρέωση ανέρχεται σε 1,50€

Τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας Γ.Καλογήρου & Σια ΟΕ

Εφόσον έχετε επιλέξει αυτό τον τρόπο, ως τρόπο πληρωμής θα πρέπει να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας (και τα τυχόν συμφωνηθέντα έξοδα λ.χ. μεταφοράς), στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας:

EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ    IBAN GR6401100890000008944012981

ALPHA BANK   IBAN GR9201401920192002320004109

EUROBANK    IBAN GR7902600550000660200077604

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ    IBAN GR9101721930005193102782152

προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας του αιτήματος της παραγγελία σας. Στην συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε αντίγραφο της συγκεκριμένης κατάθεσης είτε με φαξ στο 210-9961129, είτε μέσω e-mail στην διεύθυνση info@kalogirouhome.gr Mετά τη λήψη έγκυρου αντιγράφου της κατάθεσης του συνολικού ποσού ακολουθείται η διαδικασία επεξεργασίας και επιβεβαίωσης της παραγγελίας και σας αποστέλλονται τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα ή και τα μηνύματα στο κινητό που μας έχετε δηλώσει. Σε περίπτωση που μέσα σε τρεις εργάσιμες ήμερες δεν μας έχετε στείλει τα παραπάνω στοιχεία, τότε η παραγγελία σας θεωρείται άκυρη.

Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Το Kalogirouhome δέχεται τις πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες Visa και MasterCard. Εφόσον έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου του έμπιστου συνεργάτη μας - τραπεζικού ιδρύματος "Τράπεζα Εurobank" που παρέχει όλα τα εχέγγυα ασφάλειας. Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της τράπεζας Eurobank, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο Kalogirouhome. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών πραγματοποιείται σύμφωνα με τις ασφαλέστερες προδιαγραφές και πρωτόκολλα ασφάλειας (ssl 128 encryption) .Υπάρχει επίσης η δυνατότητα άτοκων δόσεων τις οποίες επιλέγετε μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και αφού επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα και πριν μεταφερθείτε στο περιβάλλον της τράπεζας.Ο αριθμός των δόσεων εξαρτάται από το ποσό της αγοράς.Για ποσά από 0 - 50,00€ είναι 3 άτοκες δόσεις.Για ποσά από 50,01€ - 150,00€ είναι 6 άτοκες δόσεις.Για ποσά από 150,01€ - 300,00€ είναι 8 άτοκες δόσεις, και για ποσά από 300,01€ και πάνω είναι 12 άτοκες δόσεις.    

Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από τους παρακάτω φορείς:

 Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε την παραγγελία από το κατάστημα μας θα πρέπει να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητά του.

 

Μέθοδοι αποστολής και παράδοσης προϊόντων

 

Αποστολή με Courier, Γενική Ταχυδρομική ή ACS ή με πρακτορείο μεταφορών της προτίμησής σας.

Μετά τη λήψη της παραγγελίας σας, θα ειδοποιήστε με μήνυμα στο email σας κάθε φορά που η κατάσταση της παραγγελίας σας αλλάζει, ανάλογα με την πορεία της (π.χ. εκκρεμεί, επιβεβαιώθηκε, αποστάλθηκε).

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 19:00. Εάν επιθυμείτε η παράδοση του δέματος να πραγματοποιηθεί συγκεκριμένες ώρες (πρωινές: 09:00-14:00 ή απογευματινές: 14:00-19:00), θα προτείναμε για διευκόλυνσή σας να το αναφέρετε στο πεδίο σημείωσης που εμφανίζεται στο τελικό στάδιο "Ολοκλήρωση Παραγγελίας" της αγοράς σας. Σε περίπτωση που το ξεχάσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους τρόπους επικοινωνίας που θα βρείτε στο αντίστοιχο άρθρο.

Το κόστος αποστολής καθορίζεται από το ύψος της παραγγελίας σας. Έτσι για παραγγελίες μέχρι 59€ το κόστος αποστολής είναι 5€ με Φ.Π.Α. για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 59 τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το κατάστημα.Για παραγγελίες με παράδοση στην Κύπρο τα μεταφορικά που ισχύουν αναφέρονται στους όρους χρήσης του site μας.

Μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα ή μεγάλες σε ποσότητα παραγγελίες αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας χωρίς χρέωση μεταφορικών.

Για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση, όσον αφορά την αποστολή της παραγγελίας σας, το kalogirouhome σας αποστέλει μέσω e-mail τον αριθμό αποστολής τον οποίο τοποθετείτε στη σελίδα της γενικής ταχυδρομικής ώστε να ενημερώνεστε σε ποιο ακριβώς σημείο βρίσκεται η παραγγελία σας και για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

Το kalogirouhome δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις τελωνείων, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωσή σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι το kalogirouhome θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε εκ παραδρομής δεν ανακοινωθεί από εμάς ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Παραλαβή από το κατάστημα

Εάν αυτός είναι ο τρόπος που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το προϊόν σας, καλείσθε να έχετε μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα, την ταυτότητά σας και τον κωδικό παραγγελίας, εάν βεβαίως ο τρόπος που επιλέξατε να εξοφλήσετε το προϊόν είναι με πιστωτική κάρτα. Οι ώρες καταστήματος είναι:

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 08:30 - 15:00
  • Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 08:30 - 14:00 & 17:00-21:00


 

 

Copyright © 2023 KalogirouHome | Κατασκευή e-shop: Powersite

Visa Mastercard AMEX Discover